Kaca Utama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

Sugeng Rawuh Wonten ing Wiktionary (Wikisastra) Abasa Jawi
ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀ꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦱꦱ꧀ꦠꦿꦲꦧꦱꦗꦮꦶ

Sapunika wonten 60.853 (+) lémma kanthi 1.339 pangagem ingkang kacathet.

Prakawis Wiktionary Jawi
ꦥꦿꦏꦮꦶꦱ꧀ꦮꦶꦏꦶꦱꦱ꧀ꦠꦿꦗꦮꦶ

Proyèk Wiktionary punika gadhah don ndamel bausastra ingkang pepak piyambak ing sedaya basa ing saubengipun donya. Wonten kaca punika, sinten kémawon ingkang ngersakaken ngasta Wiktionary ing basa Jawi saged amujudaken. Isi Wiktionary wonten saandhaping Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU, tegesipun inggih bébas kaliyan bakal bébas ngantos salaminipun. Ugi kapurih kersa mriksani hak cipta kanggé katrangan langkung prakawis hak cipta, sumber kabikak, saha isi bébas. Kanggé pacoban mangga dhumateng njajal nyunting ing kothak wedhi

(katrangan ing basa Jawa ngoko)

Wikimedia-logo.svg Proyèk Wikimedia kagandhèng
ꦥꦿꦺꦴꦪꦺꦏ꧀ꦮꦶꦏꦶꦩꦺꦢꦶꦪꦏꦒꦤ꧀ꦣꦺꦁ

Wiktionary punika satunggiling proyèk bausastra bébas ingkang dipunopèni déning Yayasan Wikimedia tanpa bathi ingkang nglampahaken kathah proyèk wiki multibasa:

Wikipedia
Bauwarna Jawi
Wikibooks
Buku tèks kaliyan manual bébas
Wikiquote
Kumpulan kutipan
Wikisource
Dhokumèn sumber bébas
Wikispecies
Prakawis spésies
Wikinews
Sumber warta bébas
Commons
Berkas multimédhia bébas
Meta-Wiki
Ko'ordinasi proyèk Wikimedia


Yèn arep ngisi kaca-kaca anyar, luwih becik yèn melu kaca conto iki, ben padha karo basa-basa liyané.

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=Kaca_Utama&oldid=101677"