Panganggo:Crochet.david

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk
Informasi Babel Panganggo
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basané
Wikimedia France logo.svg This user is involved in Wikimedia France.