adoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

adoh Aksara Jawa: ꦲꦢꦺꦴꦃ

ngoko
Krama têbih
Ngoko adoh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. amba antarane utawa lête (tmr. dununging panggonan, ent tmr. aluraning saduluran);
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adoh, makna adoh, definisi adoh, tegese adoh, tegesipun adohBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=adoh&oldid=80839"