agal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

agal Aksara Jawa: ꦲꦒꦭ꧀ krama/ngoko

  1. ora lêmbut;
  2. ent kasar, wadhag;








Kata kunci/keywords: arti agal, makna agal, definisi agal, tegese agal, tegesipun agalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=agal&oldid=8290"