aji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

aji Aksara Jawa: ꦲꦗꦶ

ngoko
Krama aos
Ngoko aji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rêga, rêrêgan;
  2. ana rêgane;

aji

  1. (Kw) ratu.

aji krama/ngoko

  1. (Ar) êngg kaji, haji;
  2. (Ar) êngg (wulan aji) sasi Bêsar.








Kata kunci/keywords: arti aji, makna aji, definisi aji, tegese aji, tegesipun ajiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=aji&oldid=53054"