aji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

aji Aksara Jawa: ꦲꦗꦶ

ngoko
Krama aos
Ngoko aji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rêga, rêrêgan;
  2. ana rêgane;

aji

  1. (Kw) ratu.

aji krama/ngoko

  1. (Ar) êngg kaji, haji;
  2. (Ar) êngg (wulan aji) sasi Bêsar.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=aji&oldid=53054"