akal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

akal Aksara Jawa: ꦲꦏꦭ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) pikiran, nalar;
  2. (Ar) reka, srana dianggo ...








Kata kunci/keywords: arti akal, makna akal, definisi akal, tegese akal, tegesipun akalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=akal&oldid=51739"