akas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

akas Aksara Jawa: ꦲꦏꦱ꧀ krama/ngoko

  1. garing sarta rada atos (tmr. sêga lsp);
  2. êngg cukat, trêngginas, sigrak.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=akas&oldid=8626"