akas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

akas Aksara Jawa: ꦲꦏꦱ꧀ krama/ngoko

  1. garing sarta rada atos (tmr. sêga lsp);
  2. êngg cukat, trêngginas, sigrak.








Kata kunci/keywords: arti akas, makna akas, definisi akas, tegese akas, tegesipun akasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=akas&oldid=8626"