ayat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ayat Aksara Jawa: ꦲꦪꦠ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) pêperanganing surah ing Kur'an utawa ing Kitab Suci.








Kata kunci/keywords: arti ayat, makna ayat, definisi ayat, tegese ayat, tegesipun ayatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ayat&oldid=17259"