ayid

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ayid Aksara Jawa: ꦲꦪꦶꦢ꧀ krama/ngoko

  1. sêmu plikêt kaya ana yiyide.








Kata kunci/keywords: arti ayid, makna ayid, definisi ayid, tegese ayid, tegesipun ayidBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ayid&oldid=8456"