bago

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bago krama/ngoko

  1. lulup wit so;
  2. bangsaning bagor sing digawe lulup so.








Kata kunci/keywords: arti bago, makna bago, definisi bago, tegese bago, tegesipun bagoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bago&oldid=50754"