bale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bale

  1. (Kw) omah;
  2. êngg ak pêndhapa;
  3. êngg ambèn








Kata kunci/keywords: arti bale, makna bale, definisi bale, tegese bale, tegesipun baleBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bale&oldid=101650"