banar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

banar krama/ngoko

  1. longgar lan padhang (tmr. panggonan, papan);
  2. êngg ora sumpêg (tmr. ati);








Kata kunci/keywords: arti banar, makna banar, definisi banar, tegese banar, tegesipun banarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=banar&oldid=41480"