bêras

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari beras)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bêras

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bêras
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. pari kang wis ditutu;
  2. kang wis dioncèki (tmr. jagung, kopi lsp)








Kata kunci/keywords: arti bêras, makna bêras, definisi bêras, tegese bêras, tegesipun bêrasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bêras&oldid=42055"