biji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

biji krama/ngoko

  1. angka mratelakake ajining kapintêran (ing pamulangan, èksamênan);









Kata kunci/keywords: arti biji, makna biji, definisi biji, tegese biji, tegesipun bijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=biji&oldid=52219"