brambang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

brambang krama/ngoko

  1. bangsaning bawang rupane abang;
  2. araning lêlaraning pari;








Kata kunci/keywords: arti brambang, makna brambang, definisi brambang, tegese brambang, tegesipun brambangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=brambang&oldid=42420"