buluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

buluk

  1. utawa bulug êngg krama/ngoko rêgêd dening kêbak blêdug;
  2. (utawa bulukên) jamurên.








Kata kunci/keywords: arti buluk, makna buluk, definisi buluk, tegese buluk, tegesipun bulukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=buluk&oldid=42620"