bus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bus krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara wêtuning kêbul, uwab lsp.









Kata kunci/keywords: arti bus, makna bus, definisi bus, tegese bus, tegesipun busBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bus&oldid=101577"