cèpe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cèpe Aksara Jawa: ꦕꦺꦥꦺ

  1. êngg ujare, jarene.








Kata kunci/keywords: arti cèpe, makna cèpe, definisi cèpe, tegese cèpe, tegesipun cèpeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cèpe&oldid=41258"