cak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cak krama/ngoko

  1. (utawa cak -tangan) caraning panggarap, garapan;
  2. êngg têtilasing garapan (pagawean);








Kata kunci/keywords: arti cak, makna cak, definisi cak, tegese cak, tegesipun cakBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cak&oldid=42843"