canela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

canela Aksara Jawa: ꦕꦤꦺꦭ

  1. Cithakan:Prt krama/ngoko bangsaning kasut, sêlop bludru.








Kata kunci/keywords: arti canela, makna canela, definisi canela, tegese canela, tegesipun canelaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=canela&oldid=80826"