cling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cling Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭꦶꦁ

  1. pc cring (swaraning dhuwit dithinthing)








Kata kunci/keywords: arti cling, makna cling, definisi cling, tegese cling, tegesipun clingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cling&oldid=81026"