dadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dadi Aksara Jawa: ꦢꦢꦶ

  1. (Snk) (Kw) ak puhan kênthêl.









Kata kunci/keywords: arti dadi, makna dadi, definisi dadi, tegese dadi, tegesipun dadiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dadi&oldid=51817"