dana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dana Aksara Jawa: ꦢꦤ

  1. (ndana) êngg pc wc ngêndi ana! sabawa nelakake ora ngandêl, gumun lsp.









Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dana&oldid=79175"