dana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dana Aksara Jawa: ꦢꦤ

  1. (ndana) êngg pc wc ngêndi ana! sabawa nelakake ora ngandêl, gumun lsp.









Kata kunci/keywords: arti dana, makna dana, definisi dana, tegese dana, tegesipun danaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dana&oldid=101394"