daut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

daut ki

  1. ompong;
  2. pupak;
  3. puput-pusêr
Kacocogna karo
  • dhaut, kêdaut.








Kata kunci/keywords: arti daut, makna daut, definisi daut, tegese daut, tegesipun dautBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=daut&oldid=52319"