dewan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dewan Aksara Jawa: ꦢꦺꦮꦤ꧀

  1. wong dewan êngg krama/ngoko wong ndèrès.









Kata kunci/keywords: arti dewan, makna dewan, definisi dewan, tegese dewan, tegesipun dewanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dewan&oldid=35832"