dhobis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dhobis Aksara Jawa: ꦝꦺꦴꦧꦶꦱ꧀

krama/ngoko

  1. wêsi panithikan patrum (bêdhil kuna).









Kata kunci/keywords: arti dhobis, makna dhobis, definisi dhobis, tegese dhobis, tegesipun dhobisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dhobis&oldid=50648"