dika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dika Aksara Jawa: ꦢꦶꦏ

  1. (ndika) êngg krama/ngoko (uga
krama
Krama dika
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) kowe, -mu

Kacocogna karo andika.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dika&oldid=41302"