dika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dika Aksara Jawa: ꦢꦶꦏ

  1. (ndika) êngg krama/ngoko (uga
krama
Krama dika
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) kowe, -mu

Kacocogna karo andika.








Kata kunci/keywords: arti dika, makna dika, definisi dika, tegese dika, tegesipun dikaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dika&oldid=41302"