dilus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dilus
Lingga: (lus)
krama/ngoko

  1. digosok (diusap-usap) supaya alus;
  2. sarana alus
Kacocogna karo
  • alus.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dilus&oldid=45997"