dime

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dime Aksara Jawa: ꦢꦶꦩꦺ
Lingga: (me)

  1. pc diêpe.








Kata kunci/keywords: arti dime, makna dime, definisi dime, tegese dime, tegesipun dimeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dime&oldid=52329"