dodot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dodot Aksara Jawa: ꦢꦺꦴꦢꦺꦴꦠ꧀

krama/ngoko

  1. kampuh ki
Kacocogna karo dodod.








Kata kunci/keywords: arti dodot, makna dodot, definisi dodot, tegese dodot, tegesipun dodotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dodot&oldid=41162"