dugan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

dugan Aksara Jawa: ꦢꦸꦒꦤ꧀

krama/ngoko

  1. êngg dêgan.









Kata kunci/keywords: arti dugan, makna dugan, definisi dugan, tegese dugan, tegesipun duganBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=dugan&oldid=41213"