egot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

egot Aksara Jawa: ꦲꦺꦒꦺꦴꦠ꧀

krama/ngoko

  1. êngg kang dadi kêpala (bêbenggol lsp)









Kata kunci/keywords: arti egot, makna egot, definisi egot, tegese egot, tegesipun egotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=egot&oldid=40383"