eling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

eling

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko eling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa kaèlingan
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko eling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kaèngêtan

krama
Krama eling
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) pangangên-angên;

  1. mangêrti manèh marang prakara sing wis lawas;
  2. ora lali;
  3. ent ngrumangsani, wêruh marang kaanane dhewe lsp;








Kata kunci/keywords: arti eling, makna eling, definisi eling, tegese eling, tegesipun elingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=eling&oldid=48730"