eling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

eling

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko eling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa kaèlingan
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko eling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kaèngêtan

krama
Krama eling
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) pangangên-angên;

  1. mangêrti manèh marang prakara sing wis lawas;
  2. ora lali;
  3. ent ngrumangsani, wêruh marang kaanane dhewe lsp;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=eling&oldid=48730"