êmas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari emas)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

êmas Aksara Jawa: ꦲꦼꦩꦱ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko êmas
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam warnane kuning

Kacocogna karo mas.








Kata kunci/keywords: arti êmas, makna êmas, definisi êmas, tegese êmas, tegesipun êmasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=êmas&oldid=37597"