era

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

era Aksara Jawa: ꦲꦺꦫ

krama/ngoko

  1. êngg rikuh, isin.









Kata kunci/keywords: arti era, makna era, definisi era, tegese era, tegesipun eraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=era&oldid=101590"