gagat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gagat Aksara Jawa: ꦒꦒꦠ꧀

  1. (Kw) wiwit, trêp, mêntas bae;









Kata kunci/keywords: arti gagat, makna gagat, definisi gagat, tegese gagat, tegesipun gagatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gagat&oldid=52094"