garan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

garan krama/ngoko

  1. kayu lsp. sing minangka dadi cêkêlane, upama garan siwur, garan lading lsp.;
  2. (utawa gêgaran) sarana, piranti sing dianggo;
  3. êngg sarèhne, mulane.








Kata kunci/keywords: arti garan, makna garan, definisi garan, tegese garan, tegesipun garanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=garan&oldid=50567"