garan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

garan krama/ngoko

  1. kayu lsp. sing minangka dadi cêkêlane, upama garan siwur, garan lading lsp.;
  2. (utawa gêgaran) sarana, piranti sing dianggo;
  3. êngg sarèhne, mulane.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=garan&oldid=50567"