gêndul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari gendul)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gêndul Aksara Jawa: ꦒꦼꦤ꧀ꦢꦸꦭ꧀

krama/ngoko

  1. wadhah anggur lsp. sing digawe bêling
Kacocogna karo botol, gébyas.








Kata kunci/keywords: arti gêndul, makna gêndul, definisi gêndul, tegese gêndul, tegesipun gêndulBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gêndul&oldid=32433"