gêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari geni)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gêni Aksara Jawa: ꦒꦼꦤꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêni
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sing murub nganakake panas sarta sorot;









Kata kunci/keywords: arti gêni, makna gêni, definisi gêni, tegese gêni, tegesipun gêniBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gêni&oldid=38345"