gina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gina Aksara Jawa: ꦒꦶꦤ

krama
Krama gina
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

guna.









Kata kunci/keywords: arti gina, makna gina, definisi gina, tegese gina, tegesipun ginaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gina&oldid=52358"