grad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

grad (Wl) krama/ngoko

  1. gêrêt-gêrêtaning termotetêr;
  2. urut-urutaning dharahing ratu.








Kata kunci/keywords: arti grad, makna grad, definisi grad, tegese grad, tegesipun gradBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=grad&oldid=101110"