grati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

grati Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦠꦶ

krama/ngoko

  1. brati.









Kata kunci/keywords: arti grati, makna grati, definisi grati, tegese grati, tegesipun gratiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=grati&oldid=53067"