grojogan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

grojogan
Lingga: (grojog)

  1. banyu sing mancur gumrujug;
  2. araning wanguning omah
Kacocogna karo
  • gumrojog, grujug.








Kata kunci/keywords: arti grojogan, makna grojogan, definisi grojogan, tegese grojogan, tegesipun grojoganBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=grojogan&oldid=51575"