guli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

guli Aksara Jawa: ꦒꦸꦭꦶ

  1. êngg pc olèhe
Kacocogna karo gole, gulèk.








Kata kunci/keywords: arti guli, makna guli, definisi guli, tegese guli, tegesipun guliBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=guli&oldid=40527"