guyu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

guyu Aksara Jawa: ꦒꦸꦪꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko guyu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wêtune rasa bungah (sênêng) sing kawahya ing cangkêm;









Kata kunci/keywords: arti guyu, makna guyu, definisi guyu, tegese guyu, tegesipun guyuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=guyu&oldid=38926"