gwan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gwan Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦮꦤ꧀

krama/ngoko

  1. ênggon.









Kata kunci/keywords: arti gwan, makna gwan, definisi gwan, tegese gwan, tegesipun gwanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gwan&oldid=79893"