iki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

iki Aksara Jawa: ꦲꦶꦏꦶ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko iki
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh mratelakake barang kang cêdhak karo kang gunêman.









Kata kunci/keywords: arti iki, makna iki, definisi iki, tegese iki, tegesipun ikiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=iki&oldid=101662"