ingas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ingas Aksara Jawa: ꦲꦶꦔꦱ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. araning wit (dhadhake mawa racun).









Kata kunci/keywords: arti ingas, makna ingas, definisi ingas, tegese ingas, tegesipun ingasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ingas&oldid=51338"