irung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

irung Aksara Jawa: ꦲꦶꦫꦸꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. grana ki peranganing rai kang dadi pirantining pangambu









Kata kunci/keywords: arti irung, makna irung, definisi irung, tegese irung, tegesipun irungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=irung&oldid=80601"