isika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

isika Aksara Jawa: ꦲꦶꦱꦶꦏ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak pring, glagah.









Kata kunci/keywords: arti isika, makna isika, definisi isika, tegese isika, tegesipun isikaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=isika&oldid=50296"